Abstract. De ce să citesc acest blog?

Fiecare lucru ar trebui să aibă un sens. Blogul “Experience, Learn” exprimă o parte din “credinţa” că – totul, absolut totul se învaţă. Învăţăm diferit, şi nu trebuie să ne oprim din învăţat. Cât interacţionăm cu mediul ce ne înconjoară – evenimente, oameni, trăiri, tot atât timp şi vom învăţa din această experienţă – vrem sau nu. De ce să nu facem asta “într-adins” şi nu întâmplător?

Ce vrea acest blog?

Aş vrea ca fiecare post în acest blog să aducă o părticică de cunoştinţe cititorului, o perspectivă de insight a lucrurilor obişnuite pe care le întâlnim zilnic, pe care poate le vedem zilnic şi asupra cărora nu ne oprim cu vederea pentru că sunt prea obişnuite.

Deseori suntem prinşi în rutină sau pur şi simplu nu vedem lucrurile importante. Lucrurile importante aici ar fi mai mult ceea ce scăpăm – din cauza presupunerilor sau ignorării complexităţii. Ignorarea care la rândul său duce la scăparea unor oportunităţi. Vreau să le găsim şi să abuzăm de ele.

Aşteptările mele de la tine

Din natura profesiei nu îmi place pur şi simplu să prezint sau să vin cu adevăruri de-a gata, de asta te îndemn să laşi lucrurile ce le ai pentru 3 minute, atât va dura citirea unui post, şi să îi dai ideei o analiză personală. Vreau mai mult de la tine, drag cititorule, decât să consumi, şi sunt sigur că dacă ai ajuns aici vrei şi tu asta.

Ce promit eu?

Idei numai bune de pus în practică! E blog, dar ne implicăm împreună în crearea conţinutului blogului în aşa fel încât să fie cât mai aproape de necesităţile reale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s